POD AUTORSKOM PALICOM MILANA KALINIĆA Počinje nova emisija: Kako su poznati "preživeli"

V.N.

12. 09. 2020. u 22:48

NA K 1 televiziji, od 14. septembra, u 22.00, počinje emisija "Preživeli", koju kao autor potpisuje Milan Kalinić.

ПОД АУТОРСКОМ ПАЛИЦОМ МИЛАНА КАЛИНИЋА Почиње нова емисија: Како су познати преживели

Foto promo

Svakog ponedeljka naš poznati glumac i voditelj ugostiće javne ličnosti koje su uspele da prebrode neki težak period u životu:

- Bez obzira na to koliko su priče teške, strašne, ili manje strašne, poenta je da ne bude patetike. Želimo da pokažemo kako su moji gosti prevazišli sve što im se dogodilo.

Kako su iz toga izašli jači, nastavili dalje i možda iz teškoća izašli kao bolji ljudi.

PRIPREMAMO IZNENAĐENjE

 OVA emisija neće biti jedina koju ćete voditi na K 1 televiziji?

- Spremamo veliko iznenađenje - dnevnu emisiju koju ću raditi sa jednom od mojih omiljenih koleginica. Sve je još u fazi pripreme, pa kad dođe vreme obavestićemo vas o tome šta smo smisili i pripremili zajedno sa fantastičnim autorskim timom.

Želja nam je da prikažemo da i poznati imaju probleme i da svoja iskustva podele sa gledaocima, kažu im kako da pronađu snagu i nastave dalje. Moji gosti između ostalih biće Nataša Kovačević, Anja Mandić, Milan Vasić, Nele Karajlić, Andrija Milošević, Milan Borjan.

Milan priznaje i da nikada, kao sada, nije imao veću tremu i uzbuđenje pre nekog novog posla. Prepostavlja da je to zbog toga što prvi put radi autorsku emisiju, pa samim tim i oseća veću odgovornost.

- Zaista mi je stalo da sve ispadne kako treba i onako kako sam zamislio. Odličan rezultat kao da se podrazumeva, i niko ne sumnja da će emisija biti dobra, a meni bi bilo lakše kada ne bismo ništa očekivali. Ali, radujem se i jedva čekam da počne snimanje - kaže Milan Kalinić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona