MESTO ZA VEČNI POČINAK: Evo pored koga će Isidora Bjelica biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana

Novosti online

08. 08. 2020. u 09:52

POSLE duge i teške borbe sa kancerom, srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u sredu uveče. Ona je poslednjih dana života bila priključena na veštačko disanje i bilo je pitanje trenutka kada će njeno izmučeno telo izgubiti borbu.

МЕСТО ЗА ВЕЧНИ ПОЧИНАК: Ево поред кога ће Исидора Бјелица бити сахрањена у Алеји заслужних грађана

Foto: Instagram

Bjelica se i sama molila bogu da je, kako je rekla, uzme u njegovo Carstvo, jer nije osećala da može da nastavi život u mukama koje je trpela zbog kancera.

Prema pisanju lista "Alo", srpska književnica danas će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana i to na grobnom mestu pored političara Olivera Ivanovića, koji je ubijen 16. januara 2018. godine iz vatrenog oružja u Severnoj Mitrovici.

Ekipa novinara obišla je Aleju dan pred Isidorinu sahranu, gde im je jedan od zaposlenih otkrio da će Bjelica zaista biti pokopana pored Ivanovića.

- Danas smo kosili travu oko parcela i pripremali sve za sahranu. Sutra ćemo otvoriti ploču i izgravirati ime, godinu rođenja i godinu smrti, a onda ćemo je nakon sahrane zatvoriti - rekao je jedan od zaposlenih i potvrdio da će Isidora biti sahranjena pored Olivera Ivanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna