DIRLjIVO PISMO ISIDORE BJELICE ĆERKI: "Detinjstvo si provodila po bolnicama, naučile smo da je sve prolazno" (FOTO)

Novosti online

05. 08. 2020. u 21:37

ДИРЉИВО ПИСМО ИСИДОРЕ БЈЕЛИЦЕ ЋЕРКИ: Детињство си проводила по болницама, научиле смо да је све пролазно (ФОТО)

Foto: Instagram

ISIDORA Bjelica nas je danas napustila, u 52. godini. Za sobom je ostavila sina Lava, ćerku Vilu i supruga Nebojšu Pajkića.

Za ćerku Vilu Isidora je bila posebno vezana, a jednom prilikom joj je čestitala rođendan porukom koja slama srca.

- Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima - napisala je Isidora tada.

Podsećamo, Isidora je rođena 10. decembra 1967. godine u Sarajevu. Ona je 1986. godine objavila svoju prvu knjigu pod nazivom „Prvi probuđeni“ za koju je dobila nagradu Književne omladine Jugoslavije, a nakon toga bestseleri su se nizali.

Foto: Instagram

 

Čitajte na Magazinu Novosti:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)