"PRODUCENTI" PONOVO NA TERAZIJAMA: U novoj podeli Miloš Đorđević umesto Nebojše Dugalića

V.V.S.

07. 12. 2023. u 15:50

POSLE višegodišnje pauze na repertoaru Pozorišta na Terazijama ponovo će se od 8.decembra naći jedan od najpoznatijih brodvejskih mjuzikala - "Producenti" Mela Bruksa, u režiji Juga radivojevića.

ПРОДУЦЕНТИ ПОНОВО НА ТЕРАЗИЈАМА: У новој подели Милош Ђорђевић уместо Небојше Дугалића

foto Pozorište na Terazijama

Prvo izvođenje predstave bilo je početkom 2011. godine, a u premijernoj podeli igrali su i Nebojša Dugalić (Maks Bjalistok), Nikola Simić (Rodžer de Bri) i Andrija Milošević (Franc Libkind).

Glumac Miloš Đorđević postao je deo velikog ansambla ove predstave i ubuduće će tumačiti ulogu Nebojše Dugalića:

- Iako sam više puta pomišljao da odustanem, nešto me je teralo da izdržim i dokažem i sebi i drugima da mogu i da umem. Sada sam veoma srećan i ponosan što sam poslušao svoj unutrašnji glas. Svako iskustvo u Pozorištu na Terazijama do sada mi je bilo dragoceno i učinilo da napredujem kao umetnik i interpretator. Mjuzikl je definitivno jedan od lepših i težih pozorišnih žanrova, a meni jedan od omiljenih - kaže ovim povodom Đorđević.

Autorski tim predstave čine i Slobodan Obradović (prevod i prepev), Ivan Ilić (muzički aranžmani), Milan Nedeljković (dirigent), Igor Barberić (koreograf), Aleksandar Denić (scenograf) i Marina Medenica (kostimograf).

U predstavi igraju Slobodan Stefanović, Jelena Jovičić, Ivana Popović, Rade Marjanović, Miroljub Turajlija, Milan Antonić kao i Hor, Balet i Orkestar Pozorišta na Terazijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave