BAJKA ZA DECU OD SEDAM DO 107 GODINA: Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ predstava ,,Avanture Sedrika Ridla“

J. STOJKOVIĆ

08. 12. 2022. u 16:58

NA repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u nedelju, 11. decembra, od 12 časova je biće premijerno odigrana predstava ,,Avanture Sedrika Ridla“.

БАЈКА ЗА ДЕЦУ ОД СЕДАМ ДО 107 ГОДИНА: На репертоару Позоришта ,,Бора Станковић’’ представа ,,Авантуре Седрика Ридла“

FOTO: Promo

Po motivima fantastične literature za decu, dramatizaciju je uradio Bojan Tasić, dok režiju potpisuje Stefan Gajić.

- U ovoj našoj bajci za decu od sedam do 107 godina, upuštamo se u avanture Sedrika i Fler, koje je na prevaru ujka Džordž poslao u nepoznati svet. U tom univerzumu naši protagonisti će se suočiti sa mnogim iskušenjima. Na ovom uzbudljivom i neizvesnom putovanju, junaci ove priče naučiće da se izgovorena reč ne može tako lako vratiti, da ljubav jedina daje smisao životu u ovom vremenu apatije i besmisla, da su prava prijateljstva izuzetno retka stvar oduvek bila kao i to da se zlo može pojaviti i u najčistijim dušama, ali se isto tako dobro može pronaći i u mrklom mraku samo ako smo zaistinski spremni da izgovorimo tu stranu reč izvini – pojašnjava reditelj komada Stefan Gajić.

Ujedno ovo je i prva premijera na dečjoj sceni u ovoj pozorišnoj sezoni i to za mališane starije od 7 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO KUVAJU I PRŽE JAJA: Saveti kuvara - 11 grešaka koje svi pravimo