TUŽNE VESTI: Preminuo glumac Draško Vidović

Novosti online

12. 11. 2022. u 18:30

POSLE duge i teške bolesti u 42. godini preminuo je osnivač, direktor i glumac Gradskog pozorišta Gradiška Draško Vidović.

ТУЖНЕ ВЕСТИ: Преминуо глумац Драшко Видовић

Foto: Printskrin Info plus TV

Draško Vidović je rođen u Gradišci 12. 03. 1980. godine. Nakon završene Gimnazije u Gradišci 1999. godine upisuje Akademiju umetnosti u Banjaluci i diplomira 2004. godine. Osnivač, a od 2008. godine i zaposlen u Gradskom pozorištu Gradiška. Od 2018. godine obavljao funkciju direktora JU "Gradsko pozorište Gradiška".

Ostvario je mnogobrojne uloge u pozorištu , a poslednja je bila uloga Žaka u predstavi "Otvarač za konzerve" koju je režirao Stojan Matavulj.

Kao direktor pozorišta producirao je preko dvadeset pozorišnih predstava, a u mnogima od njih je i igrao. Za širu publiku bio je poznat iz hit serije "Dobro jutro komšija".

- Bio je unikatna ličnost, ona koja nema dvojnika, beskrajno komičan i šarmantan, privlačio je pažnju i u stvarnom životu i na sceni, uvjek spreman da nasmije i oraspoloži svakoga, takav je bio i na sceni;Ostaće velika praznina u srcima svima koji su ga poznavali, i nedoknadiv gubitak za pozorište i sve njegove kolege. Počivaj u miru kolega i prijatelju - saopšteno je iz Gradskog pozorišta Gradiška.

(Moja Gradiška)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna