NEMA PAUZE, STIŽU PREMIJERE! Koje promene donosi leto na programima domaćih televizija

J. BANjANIN

25. 06. 2022. u 14:33

NAJTOPLIJE godišnje doba obično donosi izmene programskih šema na svim televizijma. Ipak, gledaoci će i dalje moći da uživaju u sadržajima na koje su navikli - informativnom i zabavnom programu, kao i najboljim domaćim i stranim serijama i filmovima.

НЕМА ПАУЗЕ, СТИЖУ ПРЕМИЈЕРЕ! Које промене доноси лето на програмима домаћих телевизија

"Mala supruga", Foto A. Krstović

Mnoge emisije idu na "letnju pauzu", ali male ekrane će "zapljusnuti" i premijere novih TV ostvarenja. U nastavku pročitajte koje promene će leto uvesti u programima pet domaćih televizija.

"Šarenica", Foto N. Ristić

RTS

Mnogo sporta, "Šarenica" po Srbiji

LETNjA sezona na Radio-televiziji Srbije počela je još 13. juna. Mnoge emisije su na "pauzi", a u njihovim terminima gledamo domaće serije i filmske hitove. Fokus je na sportskim dešavanjima, kojih će ovog leta biti mnogo, počevši od svetskih prvenstava u plivanju i vaterpolu, koja su na programu do 3. jula. Pojedine emisije već imaju ustaljenu letnju "stazu", a "Šarenica" je na put krenula 18. juna. U narednih mesec i po dana, domaćini ove emisije, Ana Emić i Slobodan Šarenac, vikendima će nam pokazivati Srbiju iz svakog ugla i otkrivati nam njene skrivene vrednosti. Posle Lukovske Banje, karavan "Šarenice" posetiće Ljuboviju, Vrdnik, Vrnjačku Banju, Sokobanju, Zlatar i Republiku Srpsku.

PRVA

"Mala supruga", nova serija po romanu Mir-Jam

NAJVIŠE promena tokom ovog leta doživeće program Prve televizije, koji će nam za vrele dane ponuditi osveženje sa novom domaćom serijom "Mala supruga". Najgledanija TV novela "Igra sudbine", od 1. jula ide na zasluženi odmor, a već 4. jula, od 20.00, na program stiže novi TV serijal nastao po istoimenom romanu čuvene Milice Jakovljević Mir-Jam. Dogodovštine junaka serije "Kolo sreće" biće okončane 8. jula, a u njihov termin, od 11. jula, "usadiće" se još jedna epizoda "Male supruge".

Ovog petka, 24. juna, očekuje nas polufinale popularnog takmičenja "Zvezde Granda", a već sutradan, od 21.00, videćemo ko će poneti laskavu titulu "Zvezde Granda" za ovu sezonu. U nedelju, 26. juna, saznaćemo koga su žiri i publika izglasali za naboljeg u aktuelnoj sezoni muzičkog šou-programa "Nikad nije kasno", koji veteranima daje šansu da pokažu izvanredne vokalne sposobnosti.

Emisije "Jutro" i "150 minuta" biće i tokom leta obavezni deo programske šeme, ali će imati pravi "letnji šmek". Na kratko ćemo se pozdraviti sa premijernim prilozima u "Eksplozivu". Dok budemo gledali najbolje priloge iz prethodne sezone, reporteri će vredno raditi na novim reportažama i pričama. Ipak, ekipa "Ekskluziva" će nastaviti da nas izveštava o vestima iz sveta džet-seta.

"Ime naroda", Foto Promo

RTV

Ratna i istorijska drama "Vere i zavere" i "Ime naroda"

KAO i svake godine, na programu Radio-televizije Vojvodine na letnju "pauzu" odlaze informativne emisije "Signali", "Pres i ja" i "Dokument". Popodnevni i večernji termini na Prvom programu RTV biće rezervisani za informativne emisije, domaće filmske klasike i najbolje strane igrane i dokumentarne formate. Najgledanije domaće serije ponovo će biti na malim ekranima. Od 1. jula, biće emitovane ratna drama "Vere i zavere" i petodelna istorijska drama "Ime naroda". Potom sledi i putopisni serijal "Za trpezom naših suseda" i serija "Eskobar - gospodar zla", koja je od 4. jula na programu.

PINK

Dolazi "Zadruga - narod pita"

BROJNE emisije, kao što su Amidži Šou, Paparaco lov, DNK, Hit Tvit, Magazin In i Zadruga, idu na letnju pauzu. Na programu Pinka tokom leta, po završetku Zadruge, biće emitovana emisija "Zadruga - narod pita". Poznata TV lica biće ponovo u etru krajem avgusta ili početkom septembra, a neki i kasnije, u oktobru, kada počne nova TV sezona.

Na "ružičastoj" poručuju da će u toku leta na programu biti emisije "Novo jutro", "Premijera", "Ekskluzivno", "Premijera vikend special", "Novo vikend jutro", kao i Nacionalni dnevnici i turske serije.

Goca Tržan, Foto K1 Promo

K1

Jutarnji program Tanjug TV i Best of razgovora

KABLOVSKA televizija K1, od 27. juna do 5. septembra, ide na letnji "režim" rada. Svakog jutra, od 6.55 do 10.55, gledaćemo jutarnji program Tanjug televizije u kojem će Milorad Komrakov i Zoran Ostojić sa gostima "pretresati" najaktuelnije vesti, događaje i fenomene. Vesti Tanjug televizije biće emitovane svakog dana, u 7.00, 15.00, 19.00 i 22.00. U Best of izdanjima emisija "UranaK1", "Kec na jedanaest", "Mi danas", "Prvi red", "Vikend na K1", i "Ako progovorim", svakog dana i vikendom podsetićemo se najatraktivnijih razgovora iz sezone za nama.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju