"AZRINI SVJEDOCI": Promocija knjige nekadašnjeg bubnjara legendarnog benda u ponedeljak

B. Grujić

20. 05. 2022. u 20:26

PROMOCIJA knjige "Azrini svjedoci", autora Borisa Leinera, nekadašnjeg bubnjara grupe Azra, i Jasminke Mitrić održava se u ponedeljak, 23. maja u Atrijumu muzeja u Zrenjaninu, od 18 časova.

АЗРИНИ СВЈЕДОЦИ: Промоција књиге некадашњег бубњара легендарног бенда у понедељак

Foto: Muzej Zrenjanin

Knjiga je ustvari zbirka pisama obožavalaca kultnog benda Azra i na skpro 300 stranica, nižu se sećanja fanova iz minulih decenija, sa teritorije celog područja bivše Jugoslavije, a posebno se ističu priče sa primorja i one koje su vezane za Beograd, Niš, Pančevo.    Čitaoci ove knjige vratiće se kroz vreme u atmosferu zabave i rokenrola, zbog toga je svojevrsni reprezent kulture sećanja na prošla vremena protkana kultom benda Azra.

Foto: Muzej Zrenjanin

Na promociji će osim autora, Borisa Leinera i Jasminke Mitrić, govoriti i kustos Muzeja u Zrenjaninu, Ivana Arađan, a prisutni će moći da odmah nakon promocije, kupe knjigu.

Foto: Muzej Zrenjanin

DRUGA LEINEROVA KNJIGA

Boris Leiner, nekadašnji legendarni bubnjar kultnih bendova Azre, Vještica i Haustora, nakon intrigantne autobiografije Sve bio je ritam, sada objavljuje svoju drugu knjigu, ustvari zbirku priča fanova Azre, koja je početkon godine izdata u Zagrebu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVAKAV HOTEL SVI SANJAMO: Sklad sa prirodom pretočen u najfiniji luksuz