"GLEDAJ ME, ČITAJ ME" U UK "PAROBROD":Tema tribine film "Leto kad sam naučila da letim"

V.V.S.

09. 05. 2022. u 15:55

NA tribini "Gledaj me, čitaj me", u sredu 11. maja, biće reči o filmu "Leto kada sam naučila da letim", a gosti u UK "Parobrod" biće književnica Jasminka Petrović, direktorka Kreativnog centra Ljiljana Marinković i filmski deo ekipe koju čini reditelj Radivoje Raša Andrić i producentkinja Maja Popović.

ГЛЕДАЈ МЕ, ЧИТАЈ МЕ У УК ПАРОБРОД:Тема трибине филм Лето кад сам научила да летим

foto:Promo

Film "Leto kada sam naučila da letim" proglašen je nedavno za najbolji evropski dečiji film u Malmeu, dobivši nagradu Evropske asocijacije filma za decu. Za kratko vreme osvojio je srca publike i to različitih generacija, a u ovome trenutku pogledalo ga je više od 180 hiljada gledalaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju