TOPLA, ISTINITA I TUŽNA PRIČA: Filmom o raseljenim licima otvoren ovogodišnji "Grafest"

D. Z.

29. 11. 2021. u 22:22

PRIKAZIVANJEM filma “Tamo gde sunce spava” koji je rađen u produkciji JP “Mreža Most” autorke Slađane Ivančević, u gračaničkom Domu kulture danas je otvoren Deseti međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi “Grafest” .

ТОПЛА, ИСТИНИТА И ТУЖНА ПРИЧА: Филмом о расељеним лицима отворен овогодишњи Графест

Foto: D. Zečević

- Priča je topla, istinita i tužna, govori o interno raseljenim licima sa Kosova i Metohije koji više od dvadeset godina ne mogu da se vrate na svoja ognjišta - istakla je autorka filma “Tamo gde sunce spava” Slađana Ivančević ističući da je film rađen u produkciji JP “Mreža Most” kao i da su u njegovoj realizaciji učestvovale su poslovne jedinice ove tv mreže.

Ivančević kaže da mediji umreženi u JP “Mreže Most” redovno učestvuju na Grafest-u i da su dobitnici vrednih nagrada i priznanja.Inače, Deseti Grafest koji se od 29. novembra do 1. decembra 2021. godine održava u Domu kulture “Gračanica”, koji je i organizator festivala, održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu i informisanje i Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)