PRIVILEGIJA JE IGRATI NEDRU: Tamara Radovanović o ulozi u "Predstraži 4" (večeras na SCI FI)

Marina Jungić Milošević

25. 11. 2021. u 11:34

NAŠU glumicu Tamaru Radovanović, koju smo već zavoleli kao Gocu, jednu od glavnih junakinja domaće telenovele "Kolo sreće", od večeras imamo priliku da gledamo i u četvrtoj sezoni serije "Predstraža" (Saj-Faj, 22.00). Na projektu su angažovani i naši reditelji

ПРИВИЛЕГИЈА ЈЕ ИГРАТИ НЕДРУ: Тамара Радовановић о улози у Предстражи 4 (вечерас на SCI FI)

Foto NBC Universal International, The Outpost, Aleksandar Letis SCI FI

- Imala sam privilegiju da dobijem baš veliku ulogu, Nedre, kao i da mi glavni partner bude glumac Ris Riči. Ona je ratnica "crne krvi" i Zedova (Ris Riči) drugarica iz detinjstva, koja je spasila decu "crne krvi". Startujem u trećoj epizodi, pa nadalje. Ulogu sam dobila na kastingu. Naučila sam dosta toga novog o glumačkom zanatu. Uživala sam gradeći lik i radila sa osmehom na licu. Svi glumački partneri na setu bili su sjajni za saradnju i izuzetno ljubazni, kao i cela filmska ekipa iz produkcije "Balkanik" - otkriva, za Novosti", Tamara Radovanović, koja lik Nedre tumači na perfektnom engleskom jeziku.

- Engleski govorim od šeste godine. Sluhista sam i nije mi teško da skidam akcente. Vežbala sam dodatno slušajući britanske glumce, gledala sam mnogo serija i filmova na tom jeziku i radila govorne vežbe. To je za mene bilo uživanje, jer od malih nogu govorim engleski. Ovo je bio dodatni izazov i trud da ga savladam, što bliže onome kako oni govore. Veliki je izazov opriroditi drugi jezik i misliti na njemu. A prelep je i osećaj kada si na tom putu uspešan i kada ti kolege postanu prijatelji.

Foto NBC Universal International, The Outpost, Aleksandar Letis SCI FI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)