NEMA DANA DA NE POMISLIMO NA TEBE: Prošle su tri tužne godine od odlaska čuvene Milene Dravić

Novosti online

14. 10. 2021. u 08:04

NAJVEĆA srpska i jugoslovenska glumica Milena Dravić preminula je u noći između 13. i 14. oktobra 2018. godine u KBC Bežanijska kosa.

НЕМА ДАНА ДА НЕ ПОМИСЛИМО НА ТЕБЕ: Прошле су три тужне године од одласка чувене Милене Дравић

Foto. V. Danilov

U Aleji zaslužnih građana, gde Dravićeva počiva kraj svog voljenog supruga Dragana Nikolića, svake godine okupe se njeni prijatelji da svojoj dragoj Mileni polože cveće i upale sveću. I danas neće biti drugačije, a na Novog groblju u Beogradu porodica Dravić će se okupiti u 11.30 da održi trogodišnji pomen.

Poznata glumica nije imala dece, ali svoju bratanicu Vericu je volela kao svoje dete. Ona i njen Rade Dravić su se oglasili kratkom porukom, gde su poručili da nema dana da na nju ne pomisle.

- Prošle su tri tužne godine od odlaska naše najdraže tetke i sestre - piše u čitulji.

Milenu Dravić, bez završene akademije, voleli su svi, a publika ju je obožavala. U karijeri dužoj od pola veka snimila je 90 filmova, a najpoznatiji u kojima je ostvarila nezaboravne uloge su, između ostalih, "Prekobrojna", "LJubavni život Budimira Trajkovića", "Kozara", "Bitka na Neretvi", "Una", "Rad na određeno vreme", "Nije lako s muškarcima" i "Zona Zamfirova".

Milena i njen suprug Dragan Nikolić nedavno su dobili svoj skver na Vračaru.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - POSLEDNJI OPROŠTAJ OD ZORANA STANKOVIĆA: Počela komemoracija legendarnom lekaru u Domu vojske

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)