ROMAN O LJUBAVI ZA CEO ŽIVOT: Nova knjiga Marka Brakovića

D. B. M.

28. 09. 2021. u 19:25

U NOVOM romanu Marko Braković "Balada dekadenta" lucidno, iz muškog ugla, govori o seksualnosti i razlozima koji nas upućuju ka ljubavi za ceo život.

РОМАН О ЉУБАВИ ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Нова књига Марка Браковића

Laguna

Glavni junak, stabilan muškarac u ranim četrdesetim, poznati psihoterapeut i pisac, raskida četvorogodišnju vezu i ponovo traga za ljubavlju i brakom. Nakon niza živopisnih seksualnih iskustava, ali i uzbudljivih putovanja u Hrvatsku, Portugal, Sloveniju i Austriju, on iznova otkriva vrlinu skromnosti i razliku između želje i čežnje: svako želi da bude voljen, ali samo oni koji prođu kroz patnju odbijanja mogu da spoznaju putokaz ka pravoj ljubavi.

- Ovo je do sada moj najobimniji, najsadržajniji i najličniji roman, koji predstavlja period od jedne godine mog života, i to od leta 2018. do jeseni 2019. godine. Deo romana predstavlja autofikciju, ali neću reći šta se nikada nije desilo, zato što nije važno - kaže Marko Braković, dodajući da je "Balada dekadenta" ljubavni roman ispričan iz muškog ugla koji će voleti i žene, jer pokazuje ranjivost muškarca osvajača i svu suptilnost i slojeve muške ljubavne patnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)