"MOJ OTAC JE IMAO JOŠ JEDNU ĆERKU": Milica Gutović otvorila dušu i progovorila o sestri Neveni

Novosti online

28. 08. 2021. u 15:37

GLUMAC Milan Lane Gutović sahranjen je danas u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu, gde su sahranjeni i njegovi roditelji.

МОЈ ОТАЦ ЈЕ ИМАО ЈОШ ЈЕДНУ ЋЕРКУ: Милица Гутовић отворила душу и проговорила о сестри Невени

Foto: Milena Anđela

Glumac je svoj privatan život držao daleko od očiju javnosti. On nije reagovao ni kada bi sporadično bile napisane netačne informacije o njemu, tako da je u medijima ostalo zapisano da je sa dve žene popularni Šojić imao troje dece, umesto četvoro.

Istina je ipak, da je Gutović iza sebe ostavio četvoro dece: Milicu, Nevenu, Spasoja i Janka. Tu informaciju je njegova najstarija ćerka Milica balerina i glumica podelila na Fejsbuku kada joj je zasmetalo što se njena sestra ne spominje javno pored braće i sestara.

- Danima se provlači greška kroz vesti i volela bih da je ispravimo. Moj otac je imao četvoro dece. Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama- poručila je Milica Gutović.

Inače, Milan Lane Gutović danas je sahranjen na groblju u Kumodražu, prema sopstvenoj želji. Glumac je za života rekao da ne želi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, pa je njegova porodica to ispoštovala.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)