"SISEVAČKA LIKOVNA KOLONIJA" NA GRZI: Kulturni centar Paraćin 46. manifestaciju organizuje od 23. avgusta

Z. Rašić

19. 08. 2021. u 16:07

JEDNA od najstarijih likovnih manifestacija u Srbiji, "Sisevačka likovna kolonija", po 46. put će biti organizovana na Grzi kod Paraćina u periodu od 23. do 30. avgusta.

СИСЕВАЧКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА НА ГРЗИ: Културни центар Параћин 46. манифестацију организује од 23. августа

Foto: Z. Rašić

U organizaciji Kulturnog centra tog grada pozvani umetnici-učesnici će se okupiti u 12 sati u ponedeljak u galeriji te ustanove, odakle kreću organizovano put hotela "Koliba". Tamo će u idiličnom ambijentu Grze, podno Kučajskih planina, raditi i stvarati narednih sedam dana. Po dva rada svakog autora nastala na koloniji ostaće fondu slika u vlasništvu organizatora.

U ovogodišnjem izdanju "Sisevačke kolonije" učestvuje deset likovnih umetnika i to iz Beograda Ljubisav Milunović, Jelena Tijanić Savić i Darko Kuzmanović, iz Novog sada Šandor Šlajf, Miroslav Živković iz Niša, Andrijana Dana iz Čajetine, Marija Stanojlović iz Pančeva, Marin Milutinović iz Banjaluke, Paša Gašić iz Novog Pazara, te Srbobran Boca Kilibarda iz Paraćina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

NEĆU UMRETI DOK LUKA NE DOĐE Dončićev deda sa KiM želi samo jedno - otkrio više i o poreklu porodice (VIDEO)