RISTOVSKI SE PO DRUGI PUT BORI SA KORONA VIRUSOM: Poznati glumac poručio- vakcina me je spasila

Novosti online

04. 08. 2021. u 22:02

LAZAR Ristovski nedavno je otkrio da je pozitivan na korona virus.

РИСТОВСКИ СЕ ПО ДРУГИ ПУТ БОРИ СА КОРОНА ВИРУСОМ: Познати глумац поручио- вакцина ме је спасила

Foto privatna arhiva

Poznati glumac još je u izolaciji i oporavlja se od kovida, više nema temperaturu i negativan je na testu.

- Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike. Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj -  poručuje Ristovski.

Pre osam meseci slično je prošla i njegova supruga Danica Ristovski, koja je bila među obolelima iz ekipe jedne popularne TV serije.

- Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji atom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima - pričala je tada Danica Ristovski.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)