SRAMOTA U CRNOJ GORI: Ministarka Olivera Injac neće da vrati oficire koje je Predrag Bošković otpustio iz Vojske jer nisu bili za DPS!

Novosti online

07. 03. 2021. u 13:43

NAJMANjE što se moglo očekivati za prvih 100 dana rada ministarke Olivere Injac je da pokrene krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra Predraga Boškovića.

СРАМОТА У ЦРНОЈ ГОРИ: Министарка Оливера Ињац неће да врати официре које је Предраг Бошковић отпустио из Војске јер нису били за ДПС!

Foto: Printskrin

Međutim, ona je verovatno najodaniji ministar svome prethodniku, ni jednu jedinu personalnu promenu nije napravila u Ministarstvu odbrane, ostao je sve kadar DPS koji je i dalje u komunikaciji na dnevnom nivou sa šefovima bezbedonosnih službi u senci, kako je to dogovoreno na večeri u ,,Staroj kući”.

Uzalud su se otpušteni vojnici zbog političke nepodobnosti nadali da će smenom vlasti biti vraćeni u službu, a da se za novoprimljene vojnike, oficire, podoficire i civilna lica u Vojsci preispita zakonitost njihovog prijema!

Međutim, ovih dana se radi po istim notama bivšeg ministra. Svi oni koji su bespravno otpušteni, a obratili se ministarki Injac da preispita odluke o prekidu radnog odnosa, pozvani su na razgovor, a odgovor koji dobijaju ovih dana je sraman.

Ona ih upućuje da prate javne konkurse i da se javljaju na iste, a nezakonito primljeni sa oduševljenjem pozdravljaju odgovore ministarke, jer su zauzeli njihova mesta i primaju plate koje su zapravo otete onima koje nije ,,prepoznao teren”.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)