TUŽILAŠTVO NALOŽILO OBDUKCIJU: Poznat identitet muškarca čije je telo pronađeno u Vranju

J. S.

26. 03. 2021. u 10:47

POZNAT je identitet muškarca čije je telo jutros pronađeno u Vranju - reč je o Vojislavu S. iz sela Balinovca (1971).

ТУЖИЛАШТВО НАЛОЖИЛО ОБДУКЦИЈУ: Познат идентитет мушкарца чије је тело пронађено у Врању

Foto arhiva

- Policijskoj upravi u Vranju 26. marta prijavljen je pronalazak leša Vojislava S. iz sela Balinovca (1971). Nakon izvršenog pregleda tela pokojnika, mrtvozornik je ukazao na povrede koje ukazuju da se radi o sumnjivoj smrti. Iz tih razloga, Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je vršenje uviđaja i obdukcija tela, koju će obaviti Zavod za sudsku medicinu u Nišu. Policija u saradnji sa dežurnim zamenikom Višeg tužilaštva u Vranju preduzima nužne radnje na rasvetljavanju događaja - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)