INVESTITORI NAPALI POLICIJU: Uhapšena dva muškarca, zidali višespratnicu, držali ilegalnu kafanu u Novom Pazaru

N. Kočović

19. 03. 2021. u 21:32

NOVOPAZARSKA policija uhapsila je H.S. (32) zbog nelegalne gradnje, a E.S. (35) zbog sumnje da je nelegalno držao ugostiteljski objekat, a potom i napao policajce, saopštila je Policijska uprava.

ИНВЕСТИТОРИ НАПАЛИ ПОЛИЦИЈУ: Ухапшена два мушкарца, зидали вишеспратницу, држали илегалну кафану у Новом Пазару

Foto: N. Kočović

Osumnjičeni H.S. je uhapšen jer je kao investitor izvodio radove na izgradnji višespratnice u centru Novog Pazara, a policija je prilikom kontrole na gradilištu zatekla radnike.

Prema nezvaničnim saznanjima, protiv njega je i ranije podnošena krivična prijava zbog izvođenja radova bez građevinske dozvole na izgradnji višespratnice u Ulici Šabana Koče.

Prilikom kontrole, policija je u objektu koji se gradi otkrila neprijavljeni ugostiteljski objekat u vlasništvu E.S, u kojem je zatečeno pet osoba.

- Tom prilikom, E.S. i njegov otac (63) nasrnuli su na dvojicu policajaca kako bi ih sprečili da izvrše kontrolu objekta, a E.S. im je i pretio – saopštila je policija.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru, H.S. i E.S. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, dok će protiv oca E.S. biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti.

Pored toga, komunalna inspekcija će protiv E.S. podneti odgovarajuću prijavu jer je ugostiteljski objekat bio otvoren u vreme zabrane rada zbog epidemije korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda