ZOLJOM GAĐAO KAFIĆ U RAKOVICI: Policija uhapšena osumnjičenog, pronašli mu čitav arsenal u stanu (FOTO)

Novosti online

18. 03. 2021. u 12:18

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su eksploziju u Rakovici i uhapsili D. S. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ЗОЉОМ ГАЂАО КАФИЋ У РАКОВИЦИ: Полиција ухапшена осумњиченог, пронашли му читав арсенал у стану (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Sumnja se da je on 16. januara ove godine ispalio raketu iz „zolje“ na jedan ugostiteljski objekat, na kojem je pričinjena materijalna šteta, dok povređenih nije bilo.

Pretresom stana osumnjičenog policija je zaplenila tri pištolja, 12 metaka i manju količinu kokaina, pa je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici uhapsili su i N. Z. (1978), koji je, kako se sumnja, bio u društvu D. S. u trenutku dok je ispaljivao raketu na ugostiteljski objekat.

Pretresom stana N. Z. pronađeno je 69 metaka različitog kalibra, manja količina kokaina, vagica za precizno merenje i drobilica za usitnjavanje droge.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju