SARADNIK VELJE NEVOLJE U PRITVORU DOČEKAO ROĐENDAN: Bruka - evo kako su žena i prijatelji preko radija čestitali Marku Miljkoviću! (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2021. u 21:58

POJEDINI navijači Partizana, odnosno članovi grupe Princip, svakodnevno šalju čestitke i poruke podrške Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, koji su trenutno u pritvoru, putem jedne radio stanice iz Beograda.

САРАДНИК ВЕЉЕ НЕВОЉЕ У ПРИТВОРУ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН: Брука - ево како су жена и пријатељи преко радија честитали Марку Миљковићу! (ВИДЕО)

Marko Miljković

 O tome je bilo reči večeras i u programu TV Vesti u emisiji Srđana Predojevića.

Tokom jučerašnjeg dana, nizale su se rođendanske čestitke i pesme sa posvetom upućene Marku Miljkoviću.

- Za Marka Miljkovića, najdražem Maretu, srećan rođendan, mnogo ljubavi, zdravlja i sreće u daljem životu od srca želi Nidža, Linin tata. Idemo do pobede - pročitala je voditeljka poruku.

Voditeljka je čitala poruke koje su se nizale, a jedna od poruka za koju se smatra da je od Markove supruge glasi da ga ona i njihova dva anđela čekaju. Prijatelji su slali poruke, a potpisivali se imenom ili nadimkom.

- Da si živ i zdrav, i ono što je najbitnije, da sledeći proslaviš tamo gde želiš. Što pre da se vidimo, drži se, šta god da treba, tu smo - bila je još jedna poruka upućena Marku Miljkoviću.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024