OVO SU MLADIĆI IZ BMV-A KOJI JE ZAVRŠIO U MORAVI: Bili su nerazdvojni, redovno su izlazili zajedno i družili se

S.B.

08. 03. 2021. u 15:57

EVO ko su mladići iz vozila BMV, koji je sleteo u Zapadnu Moravu na magistralnom putu Kruševac - Pojate: bili su nerazdvojni prijatelji, redovno su izlazili zajedno i družili se, saznaju “Novosti”.

ОВО СУ МЛАДИЋИ ИЗ БМВ-А КОЈИ ЈЕ ЗАВРШИО У МОРАВИ: Били су нераздвојни, редовно су излазили заједно и дружили се

Foto: FB/S.B.

Kako su “Novosti” ranije objavile telo vozača L.S., izvučeno je danas nešto oko podneva iz reke, dok se za telom T.K., za koga se sumnja da je bio na mestu suvozača, još uvek traga.

- Mnogo su se družili, zaista, ovo je prestrašno šta se dogodilo-svedoče za “Novosti” meštani Ćićevca, odakle su mladići.

- Porodica je prijavila nestanak policiji juče,ali su i sami krenuli siroti da ih traže. Nisu viđeni od subote,a priča se da su možda bili i na benzinskoj pumpi. Put sa koga su sleteli sigurno poznaju dobro, jer je vozač poreklom iz Mrzenice, sela kod Ćićevca u čijem ataru se i dogodila tragedija.

Tragovi kočenja mogu da pomognu istražiteljima da odgonetnu šta se dogodilo neposredno pre nego da auto završi u reci, gde je nađeno potopljeno i na haubi. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, a na licu mesta su i pripadnici Saobraćajne policije i Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)