T. S. (48) iz Merošine koji je uhapšen pošto je u njegovom lokalu u četvrtak puštana muzika i posle 17 sati, uz više od 150 gostiju, što je suprotno epidemiološkim merama koje su na snazi, priznao je krivicu i njemu je određen kućni zatvor na godinu dana uz elektronski nadzor, kažu u Osnovnom sudu u Nišu.

Djordje

06.03.2021. 17:07

Osudjen na godinu dana da sedi u toploj i udobnoj kuci?! To je jako rigorozno?! Koliko li je od tih 150 ljudi dobilo koronu i koliko je njih umrlo od korone?! Kad budemo to saznali onda mozemo da kazmo da li je kazna rigorozna ili nije?! Zar ne? Mediji ( mislim na ozbiljne medije) su se nekad bavili i takvim istragama za razliku od danas kad se iz svoje sobe surfa po internetu i prepisuju raznorazne interesantne price!

Neso

14.03.2021. 05:25

nije bitno gde je bila zurka,dal je to beograd,pazar kragujevac ili novi sad.cinjenica je da su kazne preniske narocito ako se uzme u obzir da ukoliko ih platis u roku od 8 dana platis upola manje.zato se niko ne obazire.zato predlazem vladi da donese odluku da minimalna kazna za pojedinca bude 50.000 din a za vlasnika objekta i organizatora zurki bude 500.000 din i 6 meseci zatvaranja lokala,pa ako im se isplati neka organizuju zurke koliko hoce.ocigledno je da se mi srbi mozemo opametiti samo visokim novcanim kaznama.