NAJVEĆA SANKCIJA DO SADA: Osuđen vlasnik kafane u kome je organizovana "korona žurka", evo koliku kaznu zatvora je dobio (FOTO)

J.Ć.

06. 03. 2021. u 13:20

НАЈВЕЋА САНКЦИЈА ДО САДА: Осуђен власник кафане у коме је организована корона журка, ево колику казну затвора је добио (ФОТО)

Foto:J.Ćosin

T. S. (48) iz Merošine koji je uhapšen pošto je u njegovom lokalu u četvrtak puštana muzika i posle 17 sati, uz više od 150 gostiju, što je suprotno epidemiološkim merama koje su na snazi, priznao je krivicu i njemu je određen kućni zatvor na godinu dana uz elektronski nadzor, kažu u Osnovnom sudu u Nišu.

Reč je o vlasniku lokala Želja Pro, kojem je izrečena kazna od godinu dana kućnog zatvora za krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije što je jedna od najvećih sankcija do sada – navode oni i dodaju da je vlasnik lokala osuđen uz primenu mera elektronskog nadzora.

Foto:J.Ćosin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Djordje

06.03.2021. 17:07

Osudjen na godinu dana da sedi u toploj i udobnoj kuci?! To je jako rigorozno?! Koliko li je od tih 150 ljudi dobilo koronu i koliko je njih umrlo od korone?! Kad budemo to saznali onda mozemo da kazmo da li je kazna rigorozna ili nije?! Zar ne? Mediji ( mislim na ozbiljne medije) su se nekad bavili i takvim istragama za razliku od danas kad se iz svoje sobe surfa po internetu i prepisuju raznorazne interesantne price!

Neso

14.03.2021. 05:25

nije bitno gde je bila zurka,dal je to beograd,pazar kragujevac ili novi sad.cinjenica je da su kazne preniske narocito ako se uzme u obzir da ukoliko ih platis u roku od 8 dana platis upola manje.zato se niko ne obazire.zato predlazem vladi da donese odluku da minimalna kazna za pojedinca bude 50.000 din a za vlasnika objekta i organizatora zurki bude 500.000 din i 6 meseci zatvaranja lokala,pa ako im se isplati neka organizuju zurke koliko hoce.ocigledno je da se mi srbi mozemo opametiti samo visokim novcanim kaznama.