ZA NEDELJU DANA IZDATO 320 PREKRŠAJNIH NALOGA: Na teritoriji Sombora u saobraćajnim nesrećama preminula jedna osoba

J.B.

04. 03. 2021. u 14:47

NA PODRUČJU somborske Policijske uprave, koja pokriva grad Sombor i tri opštine, minule sedmice evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna je zadobila teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

ЗА НЕДЕЉУ ДАНА ИЗДАТО 320 ПРЕКРШАЈНИХ НАЛОГА: На територији Сомбора у саобраћајним несрећама преминула једна особа

Ilustracija / Foto V. Danilov

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba poginula i dve su zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U apatinskoj opštini dogodila se jedna saobraćajna nezgoda,a jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Policija je na području opštine Odžaci evidentirala dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač,dok je na području opštine Kula bila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Napisano 40 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 320 prekršajnih naloga. Kako navode u PU Sombor, najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda su neprilagođena brzina kretanja, neustupanje prvenstva prolaza i neustupanje prvenstva pešaku na obeleženom pešačkom prelazu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)