DETALJI MASOVNE TUČE U NOVOM SADU: Povređena sedmorica, gosti kafane napravili haos jer je muzika prestala da svira?

J.S.

13. 02. 2021. u 13:12

PRIPADNICI Ministarstva policije u Novom Sadu uhapsili su trojicu državljana Bosne i Hercegovine, D. K. (1999), M. M. (1998) i S. T. (1998), kao i D. P. (2000), sa područja Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da su sinoć učinili krivično delo učestvovanje u tuči. Krivične prijave biće podnete protiv još 11 lica, osumnjičenih za ovo krivično delo.

ДЕТАЉИ МАСОВНЕ ТУЧЕ У НОВОМ САДУ: Повређена седморица, гости кафане направили хаос јер је музика престала да свира?

Foto: NS uživo

Oni su osumnjičeni da susinoć u jednom ugostiteljskom objektu na novosadskom naselju Klisa (Temerinska ulica) učestvovali u tuči, u kojoj su tri lica zadobila teške, a četiri lake telesne povrede. Brzom reakcijom policije, svi učesnici u tuči su pronađeni i procesuirani.

Po rečima dr Zorana Krulja portparola Hitne pomoći, njihova ekipa poziv od policije primila je u 21. 45 sati. Dva muškarca stara 20 godina, jedan od 24 godine i jedan dvadesetdvogodišnjak zbrinuti su na licu mesta, a potom prevezeni u UC KCV na odeljenjen hirurgije. Mladiću od 25 godina pomoć je ukazana na licu mesta i dobio je uput da se javi lekaru ukoliko za to bude potrebe.

Foto: NS uživo

Tuča je po rečima svedoka, izbila kada je muzika prestala da svira, pa su se gosti pobunuli a zatim je krenuo fizički obračun. Potezane su flaše i stolice.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta biće podneta prekršajna prijava, zbog sumnje da je prodavao alkohol licima koja su pod očiglednim uticajem alkohola, kao i protiv dvojice konobara koji nisu obavestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Budući da je tuča izbila posle 20 sati, u vreme kada je zabranjen rad ugostiteljskih objekata, o ovom događaju obaveštene su komunalna milicija i sanitarna inspekcija, radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)