NOVINARU IZ POŽAREVCA IZ AUTA UKRADEN LAPTOP: Policijska istraga u toku - vozilo bilo parkirano ispred dvorišta njegove porodične kuće

D.N.

11. 02. 2021. u 14:57

POŽAREVAČKOM novinaru Momčilu Veljkoviću, u noći između 10. i 11. februara, ukraden je laptop iz auta koji je bio parkiran ispred dvorišta njegove porodične kuće.

НОВИНАРУ ИЗ ПОЖАРЕВЦА ИЗ АУТА УКРАДЕН ЛАПТОП: Полицијска истрага у току - возило било паркирано испред дворишта његове породичне куће

Foto: Privatna arhiva

Iako je u autu bilo još vrednih stvari, ništa sem laptopa nije nestalo. Osim toga, nije izvršeno ni obijanje auta, već je kradljivac vrata otvorio dekodiranjem brave.

- Ujutru sam zatekao stvari razbacane po sedištima i po podu auta, a van njega bili su bačeni diktafon i beležnica. Odmah sam nazvao policiju i prijavio ovaj slučaj i sad čekam ishod istrage – rekao je Veljković.

On radi kao dopisnik za neke centralne medije i za lokalne portale, pa sumnja da i to može biti razlog ove pljačke. Možda ga je neko njome opomenuo za ono što je pisao, ili za nešto što tek planira da napiše.

- Pratim društveno-politička zbivanja u gradu i okrugu, ali poštujem pravilo druge strane, tako da ne znam koga je to do sada moglo da naljuti, da bi mi se svetio ili me upozoravao – kaže Veljković.

On se nada da je ovo delo nekog kradljivca, a ne opomena zbog novinarskog posla, jer bi to bila daleko ozbiljnija stvar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)