ODLOŽENO SUĐENJE ČUMETOVOJ BIVŠOJ ŽENI: Ivana Tulović se nije pojavila u sudu

N. B.

09. 02. 2021. u 12:02

SUĐENjE Ivani Tulović, optuženoj da je svojevremeno tokom postupka koji se vodio protiv njenog bivšeg supruga Ljubiše Buhe Čumeta, a vezano za navodno ukradeni "ferari", iznela niz neistina na njegov račun, zbog čega ju je tužio, a Tužilaštvo preuzelo gonjenje, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za 23. mart.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЧУМЕТОВОЈ БИВШОЈ ЖЕНИ: Ивана Туловић се није појавила у суду

Foto: N. Skenderija

Pretres se nije održao zbog bolesti sudije, a nije se pojavila ni Tulovićeva. Ona je sud još ranije obavestila da neće moći da prisustvuje pretresu zbog zdravstvenih problema.

Ljubiša Buha, nekadašnji svedok saradnik u postupcima koji su se vodili protiv pripadnika "zemunskog klana" za razliku od prethodnog puta, juče je došao u sud. On je u ovom postupku svedok i ranije je saslušan, ali je optužena insistirala da ponovo bude pozvan, kako bi mu postavila još neka pitanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)