NOVI ŠOKANTAN SNIMAK: Velja Nevolja i Marko Miljković dolaze u kuću u Ritopeku, a onda im dovoze žrtvu koja nikada nije izašla iz nje (VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2021. u 22:07

NA novom snimku koji je prikazan večeras u "Hit Tvitu" vide se Veljko Belivuk, Marko Miljković i Dejan Tešić koji u kuću u Ritopeku dolaze i dovoze žrtvu.

НОВИ ШОКАНТАН СНИМАК: Веља Невоља и Марко Миљковић долазе у кућу у Ритопеку, а онда им довозе жртву која никада није изашла из ње (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Reč je o vođi "Pink Pantera" Milanu LJepoji, koji iz ove kuće nikada više nije izašao. Inače, ranije večeras u "Hit Tvitu" pušten je i snimak u kom se jasno zaključuje da su Velja Nevolja i njegova grupa spremali likvidaciju LJepoje.

Ovo je snimano početkom decembra, sad je sredina februara, već debelo odmakla akcija. To pokazuje koliko je to dugo trajalo - rekao je Vučićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Jovan

07.02.2021. 23:48

Da nisu udarili na vlast ,neverujem da bih ovo ovako zavšilo. Ovi terorišu i ubijaju minimalno 10 god. Ali kako vidim nikad nije kasno . Koliko li ovakvih grupa ima u Srbiji. Možda u svakom klubu ima ovakvih navijača?