MAJKA IZBODENOG MLADIĆA IZ NIŠA ZA ,,NOVOSTI": Ona je zlatno dete, ne mogu da poverujem!

J. ĆOSIN

06. 02. 2021. u 10:37

MAJKA Petra B. koga je sinoć nožem ibola M.P. (17) kaže da nije mogla da zamisli da će se tako nešto desiti i da je u šoku.

МАЈКА ИЗБОДЕНОГ МЛАДИЋА ИЗ НИША ЗА ,,НОВОСТИ: Она је златно дете, не могу да поверујем!

Foto: J. Ćosin

- Više od godinu dana moj sin se zabavlja sa tom devojčicom. Dolazila je kod nas, igrala se sa mojom mlađom decom. Fino je dete, ide u Ekonomsku školu. Oni se jesu svađali, te raskinu, te se pomire, što je za današnje mlade parove normalno, oni teško uspostave neki balans, ali da dođe do ovoga, to nisam mogla da zamislim. Policija me je u 4 sata jutros probudila da mi javi, još sam u šoku - ovako za "Novosti" priča M.G. majka Petra B. kog je sinoć malo pre ponoći izbola maloletna devojka sa kojom se zabavljao.

Kako nezvanično saznajemo, svemu je prethodila svađa nakon čega je sedamnaestogodišnjakinja nožem ubola Petra koji je hitno prebačen u KC Niš gde se oporavlja od ubodnih rana.

- Šta još mogu da kažem, dobra deca, dugo se poznaju. NJoj mama nije u zemlji trenutno, sa tatom živi. Očekujem da se i on javi da vidim o čemu se radi, da li oni možda znaju nešto više - rekla je Petrova mama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Srbijo Zuta kuco

06.02.2021. 16:12

Droga snajka, droga. Oni koji koriste el-se-di imaju utisak da gore pa se skinu goli i beze. Ako pokusate da ih uhvatite grebu, ujedaju i udaraju.