EVO ZAŠTO JE UHAPŠEN VELJA NEVOLJA: Razlog hapšenja koje je podiglo Srbiju na noge

V. N.

04. 02. 2021. u 12:21

VELJKO Belivuk uhapšen je zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, koji se vodi kao nestalo lice.

ЕВО ЗАШТО ЈЕ УХАПШЕН ВЕЉА НЕВОЉА: Разлог хапшења које је подигло Србију на ноге

FOTO: Ata images

Radojević, koji je bio blizak Marku Miljkoviću, nestao je u Kotežu. Radojević je bio blizak Belivuku i njegovoj grupi, ali su oni, kako saznajemo, u jednom trenutku počeli da ga reketiraju.

Belivuk je u pratnji jakih policijskih snaga doveden na stadion Partizana.

Oko stadiona je parkirano mnogo policijskih automobila i konstantno ih pristiže još, a u okolini se mogu videti uniformisani policajci..

Veljko Belivuk, Marko Miljković i još 14 osoba uhapšeno je prošle noći, zbog udruživanja radi izvršavanja teških krivičnih dela, među kojima su otmice i ubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu