ĆERKA UŠLA U KUĆU I ZATEKLA HOROR: Detalji ubistva u Temerinu - nisu joj se javljali, ona pronašla mrtvu majku

Novosti online

03. 02. 2021. u 13:09

TELO nasmrt pretučene G. K. (64) iz Temerina pronašla je njena ćerka koja se zabrinula što joj se roditelji ne javljaju na telefon.

ЋЕРКА УШЛА У КУЋУ И ЗАТЕКЛА ХОРОР: Детаљи убиства у Темерину - нису јој се јављали, она пронашла мртву мајку

Foto: Printskrin NS uživo

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, nju je nasmrt pretukao suprug B. K. (67). On je uhapšen na licu mesta, a kako je utvrđeno, u trenutku zločina bio je u alkoholisanom stanju.

Komšije ovog bračnog para kažu da je on godinama tukao svoju suprugu, međutim nesrećna žena se plašila da ga prijavi policiji.

- Tukao ju je i ranije. Oboje su bili skloni alkoholu. Ona je više puta odlazila od njega, ali se uvek vraćala - pričaju komšije.

Kako kažu, oboje su bili penzioneri. Da se u kući dogodio stravičan zločin otkriveno je kada je njihova ćerka Č. došla da proveri da li je sve u redu jer se ni otac ni majka nisu javljali na telefon.

Kako se saznaje, ćerka je u kući zatekla oca i svoju majku bez svesti. U tom trenutku žena već nije davala znake života.

Ćerka je odmah pozvala Hitnu pomoć ni ne sluteći da joj je otac brutalno ubio majku. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene. Lekari su videli da žena ima brojne povrede na telu i shvatili su da je smrt nastupila nasilno te su odmah pozvali policiju.

Telo G. K. poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, ali prvi rezultati istrage pokazuju da je nesrećna žena nasmrt pretučena. B. K. se nije opirao hapšenju i trenutno se nalazi u pritvoru.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a