EPILOG VELIKE POLICIJSKE POTERE: Evo gde je pronađen mušakrac iz Beograda koga je juče jurila policija

Lj.P.

27. 01. 2021. u 09:05

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su, sinoć, mladića iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

ЕПИЛОГ ВЕЛИКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ ПОТЕРЕ: Ево где је пронађен мушакрац из Београда кога је јуче јурила полиција

Foto: Printskrin Instagram

Sumnja se da, u Vrbasu, nije zaustavio vozilo na znak policije, te da je pobegao ka Rumenki gde je izgubio kontrolu nad  automobilom i udario u dvorišnu kapiju jedne kuće.

Zatim je, kako se sumnja, on je napustio vozilo i pobegao, ali ga je policija, posle intenzivne potrage, pronašla i uhapsila u Vrbasu.

Takođe, sumnja se da je on, juče, u Sopotu, ukrao „opel“ kojim je izazvao saobraćajnu nezgodu u Rumenki, kao i da je ukrao novac na jednoj benzinskoj pumpi na području Inđije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

Za njim je, kako nezvanično saznajemo, od ranije bila raspisana poternica, a sumnjičio se za razbojništvo i imovinske delikte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)