UŠAO JE U KUĆU I ZATEKAO KRVAVO TELO STARICE: Detalji horora u selu Boka - komšiji jedan sumnjivi detalj privukao pažnju (FOTO/VIDEO)

B. Grujić

22. 01. 2021. u 12:02

U SELU Boka, u opštini Sečanj, sinoć je u krevetu porodične kuće pronađeno telo starice Eržebet Ž (83), okrvavljene glave.

УШАО ЈЕ У КУЋУ И ЗАТЕКАО КРВАВО ТЕЛО СТАРИЦЕ: Детаљи хорора у селу Бока - комшији један сумњиви детаљ привукао пажњу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B. Grujić

Kako je za "Novosti" rekao komšija Zlatko M, njega je sinoć oko 20 časova pozvao Andraš Ž, suprug preminule koga u selu Boka svi znaju pod nadimkom Bandi, i rekao mu da pođe sa njim u kuću zato što je "baba pala".

- Došli smo u kuću, i ja sam u nekoj trećoj sobi video nju kako leži, okrvavljena. Video sam da je mrtva, i kada sam mu to rekao on je počeo da jauče - rekao je komšija, i dodao da je Andraš od trenutka navodnog pada Eržike našao vremena da ode do prodavnice i kupi nekoliko piva.

komšija Zlatko M/Foto: B. Grujić

Komšija je istakao i da je, kada je došao u kuću za Andrašem, samo minut kasnije, njega zatekao kako pokušava da ispravi neku metalnu stolicu.

Eržebet je iz Jermenovaca, i pre pet godina se zajedno sa Andrašem, svojim drugim suprugom, preselila u staru kuću u selu Boka koju su renovirali. Živeli su od penzije njenog muža iz prethodnog braka.

- Andraš ima dve ćerke iz prethodnog braka, ali je Eržebet bila ljubomorna, i nije mu dozvoljavala da se viđa sa njima. Ona je često bila nabusita, a Andraš je imao preku narav kad popije, i često su se čule psovke i vika iz njihove kuće - rekao je komšija Milija B.

Telo starice je na obdukciji, dok je Andraš Ž trenutno na psihijatrijskom posmatranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije