PRONAĐEN LEŠ U PODRUMU KUĆE U SURČINU: Pored tela tanjir sa dve crte droge

Novosti onlajn

02. 01. 2021. u 23:13

U PODRUMU jedne kuće u Surčinu na zemlji bez znakova života zatečen je 32-godišnji M. M.

ПРОНАЂЕН ЛЕШ У ПОДРУМУ КУЋЕ У СУРЧИНУ: Поред тела тањир са две црте дроге

Ilustracija policija Foto P. Milošević

Pored tela na improvizovanom stolu bio je tanjir sa dve crte droge. Na licu mesta urađen je uviđaj.

Prvi rezultati istrage ukazuju da na telu nema vidljivih povreda, da se čovek najverovatnije "overio" i da je u pitanju najverovatnije još jedna smrt kao posledica korišćenja droge.

Telo je po nalogu Tužilaštva odneto na obdukciju gde će precizno biti utvrđen uzrok smrti.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti slučaja.

U cilju zaštite mladih ljudi, policija je intezivirala borbu protiv narkomanije, što je rezultiralo povećanim brojem zaplena svih vrsta narkotika i hapšenjem narko dilera prvenstveno u Beogradu, ali i ostalim delovima Srbije.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)