SAMO SREĆOM NEMA MRTVIH: Saobraćajna nesreća na starom putu Kraljevo-Čačak, vozila delom smrskana, povređeno šest osoba (FOTO+VIDEO)

G.Ć.

14. 12. 2020. u 00:20

U SAOBRAĆAJNOM udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 23 sata, u kraljevačkom selu Drakčići, na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, povređeno je šest osoba.

САМО СРЕЋОМ НЕМА МРТВИХ: Саобраћајна несрећа на старом путу Краљево-Чачак, возила делом смрскана, повређено шест особа (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: G. Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada su se iz, za sada nepoznatih razloga, direktno sudarili „folksvagen pasat“ trsteničke registracije koji se kretao iz pravca Čačka prema Kraljevu i „pežo 307“ vrnjačkih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smera.

Tom prilikom ukupno je povređeno šest osoba iz oba automobila koje su sa dva sanitetska vozila hitno prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta jedno vreme bio potpuno obustavljen, a više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna