POLETELO JE 13 AVIONA, NJIHOV SE NIJE VRATIO: Tuga u porodici Igora Ivanovića, mladića koji je poginuo u padu aviona (FOTO/VIDEO)

M. S.

12. 12. 2020. u 13:14

PORODICA Igora Ivanovića (34), mladića koji je poginuo u padu aviona na Kozari i dalje ne može da veruje da je njihov sin i brat nastradao i da ga više nikada neće videti.

ПОЛЕТЕЛО ЈЕ 13 АВИОНА, ЊИХОВ СЕ НИЈЕ ВРАТИО: Туга у породици Игора Ивановића, младића који је погинуо у паду авиона (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Njegov otac Sreten je u kući, zapalio sveću za svog sina i jedva je smogao snage da progovori nekoliko reči.

- U šoku smo još. On je ovaj posao obavljao desetak godina. Trinaest aviona je poletelo, dvanaest su se vratili. A njihov nije -  priča Igorov otac Sreten.

- Tragedija je velika, pored njega imam još dva sina. Juče su nam javili da je nestao avion, a posle toga i da je nastradao. Nepristupačan je teren, dronove su upotrebljavali - rekao je utučeni otac poginulog mladića.

Majka je u suzama ušla u kuću, ne smogavši da kaže bilo šta nakon tragedije.

Podsećamo, majka dvoje dece I. P. (31), državljanka Rumunije, je poginula sa Igorem u padu sportskog aviona pajper 28, čija je olupina pronađena juče poslepodne na području sela Aleksići, na Kozari, dan nakon što se srušio. Olupina aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak oko 14.10, pronađena je u petak oko 15 časova. Uočena su i dva tela, jedno u avionu, a drugo pored ostataka letelice.

Tridesetjednogodišnjakinja je bila pilot aviona, dok je tri godine stariji mladić bio operater na operaciji oralne vakcinacije lisica protiv besnila, koju su na širem području banjalučke i prijedorske regije izvodili radnici beogradske firme "STS avijacija"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba