OVO SU BRAĆA OSUMNJIČENA ZA DVOSTRUKO UBISTVO: Sukob četvorice braće kod Sremske Mitorvice zbog tartufa pretvorio se u krvavi obračun

Novosti onlajn

06. 12. 2020. u 15:36

DO krvavog obračuna u kojoj su ubijene dve osobe u šumi u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice došlo je, prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, kada su Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga upali na teritoriju na kojoj tartufe traže Dejan E. i Nebojša E.

ОВО СУ БРАЋА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ДВОСТРУКО УБИСТВО: Сукоб четворице браће код Сремске Миторвице због тартуфа претворио се у крвави обрачун

Foto: Društvene mreže

Četvorica muškaraca sukobila su se jutros oko 8.30 časova u šumi kod sela Jarak i dvojica, Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni.

- U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje. Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak – rekli su iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Nezvanično se saznaje da je do sukoba braće Dejana (38) i Nebojše (36) E. iz Jarka sa Futožanima Predragom J. i Stanislavom J. došlo zbog potrage za tartufima.

Predrag i Stanislav sekirama su napali Dejana i Nabojšu, da bi Dejan u jednom momentu u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio obojicu napadača. Dejan je sa lica mesta pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Preživela braća su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gde su im konstatovane povrede i ukazana pomoć.

Istraga je u toku, utvrđuje se ko je od dva brata pucao iz pištolja koji je bio u nelegalnom posedu. Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično delo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)