POLICIJA PODNELA KRIVIČNE PRIJAVE: Maloletnici osumnjičeni da su ukrali novac za pomoć Aniki

G.Ć.

25. 11. 2020. u 19:55

ZBOG sumnje da su počinili krađu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva pripadnici kraljevačke policije podneli su krivične prijave protiv dvojice maloletnika – mladića starog 16 i mladića starog 14 godina iz Kraljeva.

ПОЛИЦИЈА ПОДНЕЛА КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ: Малолетници осумњичени да су украли новац за помоћ Аники

Foto: Printskrin

Oni se sumnjiče da su u večernjim satima prošlog četvrtka, 19. novembra, sa pulta ugostiteljskog objekta za prodaju brze hrane „Ćevap“ u Ulici Olge Jovičić Rita u centru Kraljeva, ukrali kutiju za prikupnjanje humanitarnog priloga namenjenog za lečenje dvogodišnje Anike Marić.

Prema rečima zaposlenih u ovom ugostiteljskom objektu, drski lopovi su ukrali kutiju sa šaltera u kojoj su mušterije ostavljale dobrovoljni prilog i u kojoj se u momentu krađe nalazilio oko 30.000 dinara.

Počinioci ove krađe koja je prilično uznemirila Kraljevčane, ipak, snimljeni su sigurnosnom kamerom. Na snimku se jasno vidi kako lopov najpre pritrčava iz mraka, uzima kutiju sa pulta i potom beži u nepoznatom pravcu. Snimak je ubrzo osvanuo i na društvenim mrežama što je svakako olakšalo i rad policiji na identifikaciji lopova i njihovom hapšenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju