ŠOKANTNO OTKRIĆE TOKOM KONTROLE NA GRADINI: Srpski carinik zavukao ruku u bunker auta, odmah su opkolili vozilo (FOTO)

Novosti online

09. 10. 2020. u 19:31

NA GRANIČNOM prelazu Gradina, carinici su u saradnji sa policijom pronašli mladu Sirijku sakrivenu u specijalno preprapravljenom bunkeru za krijumčarenje.

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ ТОКОМ КОНТРОЛЕ НА ГРАДИНИ: Српски цариник завукао руку у бункер аута, одмах су опколили возило (ФОТО)

Foto: Uprava carina

Ona se nalazila u automobilu "tojota" danskih registarskih oznaka.

Danski državljanin sirijskog porekla (62) je njime, navodno, sam putovao i kad su ga carinici upitali da li ima nešto da prijavi, on je kategorički tvrdio da nema.

Prilikom kontrole, koja je ipak usledila, carinik je odmah uočio da je ispod zadnjeg sedišta na automobilu nešto prepravljano i dorađivano. Uklonio je tapacirung i zavukao ruku u šupljinu, koja je u odnosu na prvobitni fabrički prostor očigledno bila znatno proširena. Onda je napipao nešto mekano i toplo.

Vrlo brzo je bilo jasno da se "bunkeru" ispod sedišta krije ljudsko biće. Kada je osoba izvučena iz bunkera, vozač je prvo rekao da je reč o njegovom sinu.

Onda su pronađena lična dokumenta koja su pokazala da je reč o ženskoj osobi. Tad je promenio priču i rekao da je reč o ćerki njegove rođene sestre, mladoj ženi staroj između 22 i 24 godine čiji se muž i dete nalaze u Beogradu, gde je navodno imao nameru da je prokrijumčari.

Da li je zaista tako ili je ipak reč o seks trafikingu, biće utvrđivano tokom dalje istrage koju sprovode policija i tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati