OTKRIVENA POZADINA BRUTALNOG NAPADA NA NOVOM BEOGRADU: Mislili su da hoće da otme dete, dobila udarac u glavu (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2020. u 18:26

- Ispred prodavnice se čula galama. Okupljeni su napadali ženu da je htela da otme devojčicu. Ubrzo potom, ona je krvavog lica ležala na betonu - priča za "Blic" J. P, očevidac incidenta na Novom Beogradu gde je radnik obezbeđenja teško povredio ženu.

ОТКРИВЕНА ПОЗАДИНА БРУТАЛНОГ НАПАДА НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Мислили су да хоће да отме дете, добила ударац у главу (ВИДЕО)

Foto "Tviter" / printskrin

Krajem prošle nedelje u medijima je osvanuo jeziv snimak ispred jedne prodavnice u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu gde se vidi kako radnik obezbeđenja svojom glavom udara u glavu žene A. M. koja mu je prišla, a potom ona završava u nesvesti.

Nokautiranju žene prethodio je sukob oko malog deteta koje je A. M. zatekla samo ispred prodavnice, radnik obezbeđenja je prišao i brutalno ju je udario glavom. Navodno, ona je samo želela da vidi da li je devojčica koja je bila sama dobro. Nesrećna žena zadobila je teške telesne povrede, a muškarac je i posle toga nastavio da joj preti. Ovom gnusnom napadu prisustvovali su brojni građani.

Jedan od svedoka ovog sukoba sada za "Blic" otkriva šta se zaista događalo ispred ove radnje, ističući da su pre svega toga ženu napali drugi sugrađani.

- Tog 24. septembra oko 19.30 sati išao sam u prodavnicu u Goce Delčeva na Novom Beogradu. Prošao je pored čeličnog češlja u kome su na oko 2,5 metara desno od ulaznih vrata bila parkirana dva bicikla. Na jednom biciklu sedela je devojčica starosti oko 5-6 godina, a pored nje je stajala žena u beloj haljini, koja je razgovarala s njom. Tokom tih nekoliko sekundi mog prolaska pored njih i ulaska u prodavnicu, mislim da sam čuo da je žena normalnim, ali brižnim tonom ubeđivala devojčicu da zajedno uđu u prodavnicu i potraže mamu. Tih sekundi u njihovom razgovoru ništa nije bilo neobično i uznemirujuće - priča sagovornik "Blica".

Kako priča, dok je bio u prodavnici, blizu ulaza, video je istrčava uspaničena žena glasno izgovarajući žensko ime na mobilni telefon.

- Odmah potom, čula se neka galama i plač deteta. Video sam ženu koja je istrčala iz prodavnice, kako drži devojčicu u naručju, koja je bila uznemirena. Izašli smo napolje, a sa nama i mladić iz obezbeđenja. Ispred prodavnice žena u beloj haljini je polemisala sa majkom deteta i okupljenima jer se proneo glas da je htela da otme devojčicu. U naelektrisanoj atmosferi oko žene su stajali okupljeni građani, čuli su se osuđujući komentari i glasovi "pozovite policiju" - priseća se sagovornik.

Kako kaže, žena u beloj haljini je sve vreme pored mesta za bicikle i braneći se rečima pokušavala da objasni svoju brižnu nameru u vezi s devojčicom, da je epileptičar, da će sačekati policiju.

Na snimku sa sigurnosnih kamera vidi se kako radnik iz obezbeđenja prilazi ženi i brutalno je udara glavom, nakon čega ona pada na asfalt ispred prodavnice

- Mladić iz obezbeđenja prodavnice je kao i okupljeni narod bio vidno uznemiren i nešto je polemisao sa ženom u beloj haljini. Prišao sam mu i rekao da nema potrebe da se naelektrisana atmosfera i dalje pogoršava da će ubrzo stići policija, koja će utvrditi kakva je bila namera žena u beloj haljini. Potom sam ušao u prodavnicu. Kada sam platio računi i izašao napolje, ugledao sam ženu kako leži na betonu, a oko nje okupljeni građani i mladić iz obezbeđenja prodavnice. Pomislio sam da joj je pozlilo. Neki od prisutnih su joj pomogli da sedne i tada sam video njeno krvavo lice i pomislio da je lice povredila prilikom pada od udarca u beton - kaže on, i dodaje da je tu bilo još dosta protesta okupljenih i potresenih ljudi protiv radnika obezbeđenja.

- Pomislio sam da će doći i do obračuna s njim, a on videvši da su se okupljeni okrenuli protiv njega povukao se u prodavnicu. Nakon toga kolima je došao sin povređene žene, policija, Hitna pomoć... - zaključuje sagovornik.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela