SVE SNIMILE SIGURNOSNE KAMERE: Šta je osumnjičeni za ubistvo uradio nakon što je ubio biznismena iz Novog Pazara (VIDEO)

M. NIĆIFOROVIĆ

02. 10. 2020. u 20:45

U PUCNjAVI koja se u četvrtak oko 19 časova dogodila u novopazarskom naselju Jalija, nedaleko od stambeno-poslovnog kompleksa "Lepa Brena", ubijen je Seljatin Janjeva (52), poreklom sa Kosova, a lakše je ranjen njegov pašenog Dž. P. (50) iz Novog Pazara.

СВЕ СНИМИЛЕ СИГУРНОСНЕ КАМЕРЕ:  Шта је осумњичени за убиство урадио након што је убио бизнисмена из Новог Пазара (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Osumnjičeni za ubistvo, S. Š. (39) iz Novog Pazara je u bekstvu i policija intenzivno traga za njim. Ranjeni Dž. P. primljen je u novopazarsku bolnicu, prema nezvaničnim informacijama pogođen je u nogu i nije u životnoj opasnosti. Sve što se dogodilo snimile su sigurnosne kamere, a snimci su se brzo posle obračuna pojavili na društvenim mrežama.

Foto: M.Ničiforović

 


Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Seljatin Janjeva, vlasnik agencije "Seljoturs" i nekoliko autobusa i kombija kojima su putnici i roba prevoženi, pozvao je pašenoga Dž. P., sa kojim nije bio u dobrim odnosima, da dođe u Ulicu Jalija, navodno da nešto "razgovaraju", detaljnije čitajte KLIKOM OVDE.

Nakon što je pogođen, Seljatin je pao na pločnik, a kasnije se ispostavilo da je na licu mesta ostao mrtav. Da li je pogođen sa jednim ili više metaka znaće se nakon obdukcije.


Sve se odigralo pred nekoliko prolaznika od kojih, srećom, niko nije povređen. Odmah nakon pucnjave ubica S. Š. je nestao sa mesta događaja na kom je pronađeno više pištoljskih čaura.
Svi akteri pucnjave poznati su novopazarskoj policiji koja istražuje da li su povod za svađu i obračun bili loši porodični odnosi, neraščišćeni poslovni računi ili nešto drugo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)