NOVOSTI SAZNAJU: Tužilaštvo traži pritvor za silovatelje iz Bele Crkve

J. D. Lj.

30. 09. 2020. u 21:40

MILAN N. i Nikola M. privedeni su kasno večeras na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu zbog incidenta koji su napravili u noći između ponedeljka i utorka u Beloj Crkvi, kada su počinili razbojništvo i silovanje 19-gpodišnjeg mladića.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво тражи притвор за силоватеље из Беле Цркве

Foto: Privatna arhiva

Kako Novosti saznaju, obojica osumnjičenih izneli su odbranu pred tužilaštvom, koje je nakon toga predložilo da im se odredi pritvor od 30 dana, kako boravkom na slobodi na bi uticali na svedoke, ponovili delo i da ne bi došlo do još većeg uznemirenja javnosti.

O ovom predlogu tužilaštva odlučiće sud.

Podsetimo, trojica muškaraca su u utorak uveče zajedno drugovali u parku uz alkohol, a zatim nastavili da piju u kući jednog od njih u Beloj Crkvi. Međutim, nakon nekog vremena Nikola M. je u pijanom stanju nasrnuo na 19-godišnjaka, pretukao ga, naterao da ga oralno zadovolji i silovao. U tome ga je, navodno, pokušao da ga spreči Milan N, za kojeg se sumnja da je prethodno takođe se nasilnički ponašao prema 19-godišnjaku.

Foto arhiva

Nikola M. je posle izvršenog zločina pobegao iz kuće, a teško povređeni mladić je pomoć potražio najpre u lokalnom domu zdravlja, a potom je upućen u vršačku bolnicu. Konstatovane su povrede vrata i glave i prelom šake. O svemu je obaveštena policija koja je saslušala žrtvu, a potom uhapsila dvojicu nasilnika.

Interesantno je, međutim, da u dvorištu u kojem se dogodio incident, živi pedesetak stanara i da niko nije čuo zapomaganje nesrećnog mladića, što pravdaju time da je navodno bila glasna muzika koju su trojica mladića puštali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Dvojezične državne škole sve traženije, a jedna se uskoro otvara i u Beogradu na vodi!