KOMBI PUN PUTNIKA PODLETEO POD KAMION: Detalji stravične saobraćajne nesreće kod aerodroma (FOTO/VIDEO)

M.S.

20. 09. 2020. u 00:12

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 23.00 na autoputu Beograd-Zagreb pre skretanja za aerodrom "Nikola Tesla" poginulo je dvoje ljudi.

КОМБИ ПУН ПУТНИКА ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Детаљи стравичне саобраћајне несреће код аеродрома (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Igor Marinković

Prema nezvaničnim informacijama, kombi se sudario sa kamionom i nastradali su vozač i suvozač iz kombi vozila, dok je vozač kamiona prošao sa lakšim povredama. 

Kako smo nezvanično saznali, na mestu nesreće, oba vozila kretala su se istom trakom iz pravca grada, kada je kombi, iz za sada neutvrđenih razloga, podleteo pod kamion, a kamion se od siline udarca pomerio udesno. 

U kombiju se u trenutku nesreće nalazilo sedmoro putnika, koji su u momentu udesa, ostali zarobljeni. Ekipe su ih izvukle i prevezle u Urgentni centar. Kombi je navodno, privatni prevoznik, a putnici su se uputuli za Češku. 

Pod kojim okolnostim je vozač kombija izgubio kontrolu nad volanom, nagađali su i očevici nesreće, ali će tek zvaničnom istragom biti utvrđeno. 

Velika kolona dugačka oko 2 kilometra formirala se sinoć, a svi koji su se našli u koloni morali su da sačekaju da se uviđaj završi kako bi krenuli dalje.

Uviđaj je završen i saobraćaj je normalizovan tek nakon ponoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)