STANISLAVA Milkovski Bandulj (41), poreklom iz Jarkovca, uhapšena je zbog sumnje da je juče u ranim jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Stari Bagljaš, u Ulici heroja Pinkija, sa više uboda nožem usmrtila svog dve godine mlađeg supruga Branislava Milkovskog.

Ranjen

09.09.2020. 02:22

@maniks - Jedva uz madljudske napore si ma nogama. Zena je tada 10 puta jaca kad ne mozes ni da stojis. Kakva tikva, glavi ti se vrti ne vidis, a svestan si. Ma ulicu izasao u nadi fa ce neko priskociti mu u pomoc

Svetabas

09.09.2020. 06:27

@maniks - Da joj razbije tikvu? Dugogodisnja robija! Samo zato sto je muskarac. Ova ce se izvuci sa opomenom, ukorom, "nemoj vise"... Samo zato sto je zena. A covek je, verovatno, bio previse dobar. A ova ce naci novog kretena. A dete? Nema ravnopravnosti polova, muskarci su izuzetno ugrozeni. Ko se vukao po Centrima za socijalni rad, zna. Porazavajuce je sto su muskarci tretirani kao niza vrsta, neandertalci, sta li. Zena moze da se drogira, kur.., kolje po ulici, ako je muskarac neobrijan, ili mu cipele nisu savrseno uglancane:"AHA...VIDI GA!!!" I dete pripada majci. Tako I sada. Coveka nema I nikome nista. A ona ce da seta sa osmehom na licu kao JAKA zena. I ko zna sta pricati detetu o ocu. Kao Tanja Savic npr. E, drzavo...

Dragana

09.09.2020. 00:14

Jadno dete šta je preživel.Velika trauma.I dodatno,jer ostaje bez oba roditelja,na neki način. Strahota!Dva noža!Leči li neko ovakve bolesnike,prati li se tok njihovog lečenja,života?Da li postoji nikakva interesovanje za njih:sa kim i gde žive?Nije izgubljen samo jedan život.Taj čovek je stradao kao muž,a izgubljen kao otac,verovatno i kao sin,brat,kao radnik. Dete ostaje sa traumom i samo.I tako dalje.Institicije nisu funkcionalne u ovom domenu.

Sale

10.09.2020. 05:41

Ono što je tabu u Srbiji, jeste nasilje nad muškarcima!Upravo ti muškarci koji to preživljavaju-ćute!Zašto?Počevši od osude okoline koja po automatizmu svu krivicu prebacuje na muškarca, do osude samih muškaraca koji ih smatraju "muškarcima manje vrednim", jer po tradiciji se zna, ko u porodici nosi pantalone!Poznajem dosta bliskih prijatelja koji su se žalili na mobing koji se dešava od strane ženskog nadređenog, do nasilja u porodici koje upravo sporovodi žena, najčešće supruga,neretko udružena sa decom!Nisam muški šovinista, ali u obilju priča o nasilju nad ženama, koje naravno nisu bezazlene, o na sva zvona "pravima žena", postoji i druga strana priče koju Srbija ne vidi i ne čuje.Ovo što se desilo,ma šta razlog bio ili ne, još je jedan tužan dokaz toga.