VATROGASCI USPELI DA LOKALIZUJU POŽAR: Gorelo stovarište na Karaburmi, vatra se proširila na lokalne krovove (FOTO/VIDEO)

J. D.

08. 09. 2020. u 20:01 >> 21:11

VELIKI požar izbio je oko 18.45 sati na Slanačkom putu 26 na opštini Palilula. Ogroman gusti dim video se iz skoro svih delova Beograda.

ВАТРОГАСЦИ УСПЕЛИ ДА ЛОКАЛИЗУЈУ ПОЖАР: Горело стовариште на Карабурми, ватра се проширила на локалне кровове (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, gase požar koji je izbio u jednom magacinu na Slanačkom putu. Prema prvim informacijama, nema povređenih osoba - rekli su nam iz MUP.

Kako saznaju naši reporteri, zapalilo se stovarište reciklaže, koje je u potpunosti izgorelo, a vatra je zahvatila i krovove ostalih skladišta.

U jednom od magacina se skladište drva dok su u drugom ulja, pa vatrogasci pokušavaju da lokalizuju vatrenu stihiju da se ne bi proširila na zapaljive materije.

Vatrogaci su dugo gasili plamen, jer gašenje je otežano zbog malo nepristupačnog terena. U intervenciji učestvuje 25 vatrogasaca - spasilaca sa osam vatrogasnih vozila.

Došli su i vlasnici koji tu skladište robu, i svi su zabrinuti zbog požara.

Požar je lokalizovan u večernjim satima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)