POSEBNO odeljenje za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu od 8. jula ove godine vodi predistragu protiv Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

feministička zavera

03.09.2020. 21:03

Ispod žita uvedena inkvizicija nad muškarcima.Do juče je bilo dozvoljeno veza sa starijim maloletnicima. I tako zadnjih 3000 godina, a sad je to u rangu ubistva. A ženska ubistva beba se tretiraju kao lakši kriminal.

Jeste

04.09.2020. 10:51

@feministička zavera - Da šta je sa decom pobijenom, a da im majke nisu dozvolile ni da ugledaju svetlost sunca? Naučno je dokazano da je embrion zaseban organizam, živo biće koje ima sve svoje organe zasebno i nije deo majčinog tela, funkcija majkinog otganizma je da hrani taj embrion. Danas devojčice rano stupaju u odnose, čim krenu u srednju i ranije. Namestili su mu, jer mu tata javno govori protiv nepravde režima i svih onih pod režimskim uticajem.

Dragana

03.09.2020. 21:49

A jel'?On je sa 23 pedofil,a devojčica ima 16?Otkud to?Kakve nedozvoljene polne radnje?Reč je da im je Bogdanov porše i novac od Jutjuba "brč" u oko.Jadnici.Uključite TV da vidite šta vam je kulturno-obrazovni program i čitajte dnevnu štampu,pogledajte nam pismenost.Pedofilija je nešto drugo,dragi moji.

Orange

05.09.2020. 16:10

@Nesa - Sto se tice zakona vrlo je jasno : Seks sa decom je zabranjen. Dete je definisano kao osoba koja nije navrsila 14 godina starosti. Dakle sa mladjim i starijim maloletnicima ne postoji krivicno delo. Ali pornografija u kojoj se prikazuje osoba koja nije navrsila 18 godina jeste zabranjena, tako da za to je eventualno u problemu. Ili ako je vrsio obljubu nad detetom dakle licem ispod 14 godina.