ČUVAM IH, A TI ODOZGO ČUVAJ NAS: Srceparajući oproštaj Nikole od oca koji je poginuo na Miljakovcu - mlađi brat u kritičnom stanju

Novosti online

03. 09. 2020. u 09:24

NIKOLA Žugić (19), čiji je otac Miloš tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći na Miljakovcu, dok je mlađi brat Aleksandar (17) teško povređen, oprostio se od svog oca na instagramu.

ЧУВАМ ИХ, А ТИ ОДОЗГО ЧУВАЈ НАС: Срцепарајући опроштај Николе од оца који је погинуо на Миљаковцу - млађи брат у критичном стању

Foto: Instagram

Mladić je objavio fotografiju sa svojim ocem, uz potresnu oproštajnu poruku kojom je poručio da će ostati jak zbog svoje porodice i brata koji je u kritičnom stanju.

"E moj Miki... J**iga, desilo se. Moglo je bilo kome, sudbina je odabrala tebe, na žalost. Pamtiću te uvek po dobrom, nikako po lošem. Svađali se, mirili, ali sve u svemu sam te voleo i voleću te zauvek. Negde si sad gde je verovatno lepše. Vidimo se gore, a ti daj Aci snagu. Pričao si mi da šta god ikada da se desi budem jak zbog njih dvoje. Ja ću Miki biti jak, znaš i sam da hoću. Čuvam ih, a ti odozgo čuvaj nas. Voli te tvoj DEBELI najviše na svetu i počivaj u miru najbolja osobo."

Aleksandar, koji je bio u kolima kada je došlo do sudara, je i dalje u teškom stanju. On je u nesreći zadobio prelom rebara, ima hematome na glavi i povredu slezine. Takođe, javio se i izvestan problem sa plućima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina