JOVANICA IZMENIO ODBRANU: Suđenje za ubistvo Marka Radovića jula 2018.

J. D. Lj.

15. 07. 2020. u 20:47

MARKO nije naleteo na nož! Da je bio na frižideru, video sam dok me je Marko udarao svom snagom rukama i nogama po glavi i telu. Dohvatio sam nož i ubo ga. Sećam se da sam ga posle levom rukom odgurnuo od sebe, dok sam u desnoj držao nož. Onda mi je pao mrak na oči i više se ničega ne sećam.

ЈОВАНИЦА ИЗМЕНИО ОДБРАНУ: Суђење за убиство Марка Радовића јула 2018.

Foto Fejsbuk

Ovim rečima je u sredu, u nastavku suđenja za ubistvo Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine izmenio, odnosno dopunio svoju odbranu Goran Abdulov, poznatiji kao transvestit Jovanica, koji se tereti za ovaj zločin.

- Sledeće čega se sećam je da sam ležao na Marku i da sam na njegovom levom ramenu video posekotinu - ispričao je optuženi. - Ustao sam, sklonio se u stranu, a Marko je istrčao iz stana u dvorište. Izašao sam i ja napolje i video sam Marka kako stoji u dvorištu sav krvav. Istrčao sam na kapiju i otišao odatle.

Ubistvo se dogodilo 7. jula 2018. u stanu u Zemunu, u kojem je Radović živeo kao podstanar. On je uboden nožem, nakon čega je nasmrt iskrvario na ulici. Dan kasnije, zbog ovog ubistva uhapšen je Goran Abdulov, koji je, po sopstvenom priznanju, bio u emotivnoj vezi sa studentom iz BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)