"ČUDNI SU TO LJUDI, NI DOBAR DAN NEĆE DA KAŽU" Rođak Dragijevića otkrio šokantne detalje o porodici osumnjičenih za ubistvo Danke

M. Marković - Đ. Grmuša

10. 04. 2024. u 11:03

U SELU Zlot, odakle je osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić Dejan Dragijević, kao i njegov otac Radoslav i pokojni brat Dalibor, osumnjičeni da su pomagali u sakrivanju tela devojčice, i dalje vlada šok i neverica zbog svega što se dogodilo.

ЧУДНИ СУ ТО ЉУДИ, НИ ДОБАР ДАН НЕЋЕ ДА КАЖУ Рођак Драгијевића открио шокантне детаље о породици осумњичених за убиство Данке

Foto: Đ. Grmuša

Meštani Zlota kažu da ne pamte ništa slično u borskom kraju, a na ulici u centru sela ekipa "Novosti" zatekla je jednog meštanina, koji kaže da je rod porodice Dragijević.

- Ljudi u Zlotu osećaju se jako loše, takoreći grozno zbog svega što se desilo. Svi Vlasi su obeleženi i stigmatizovani zbog svega što se desilo - kaže on.

Navodi da mu je majka braće Dragijević rod, ali da nema nikakav kontakt sa njima i da su to "čudni ljudi".

Foto: Đ. Grmuša

- Čudni su to ljudi. Oni prolaze ulicom, sedim na terasi dva metra od njih, a oni ni dobar dan ne kažu. Braća Dejan i Dalibor su se bavila građevinskim radovima - kaže ovaj meštanin. - Ja imam unuke. Da sa mojom unukom neko tako, ne znam šta bih mu uradio...

Ekipa "Novosti" nalazi se u selu Zlot, gde se nalazi kuća Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2).

Cisterna koja prazni rezervoare za vodu nalazi se u rejonu Dubrava, deo Zlota, nekih 150 metara od kuće osumnjičenog za ubistvo male devojčice. Došlo je i jedno vatrogasno vozilo.

Foto: Đ. G.

Kako javljaju naši reporteri, prazniće se rezervoari sa vodom u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić.

Ekipa hitnih službi nalazi se i na starom zlotskom groblju, gde se i danas vrši prekopavanje terena u cilju pronalaženja bilo kakvog traga koji može nagovestiti gde se nalazi telo dvogodišnje devojčice.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića , za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Dejan Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Srđan Janković branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)